Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Voortgang verbouwing: podium, bar, theater en keukenblok II

Terwijl het langzaam aan wat warmer wordt, is de afgelopen weken weer gestaag doorgeklust in de Vrijplaats. In de zaal is verder gewerkt aan onder meer het podium, een DJ-booth en handige opbergbanken. In de toekomstige theaterzaal van de Generator zijn de voorzetwanden aan één zijde bijna af. En bij het keukenblok achter de zaal zijn de benodigde water-, gas- en dataverbindingen aangelegd.

Bovendien is er een afzuiginstallatie (nog één uit de Bar & Boos!) voor in de daglichtzaal aangesloten en, last but not least, is de achterwand retestrak helderwit geschilderd. Je kunt nu goed zien hoe mooi het contrast is met de oude zijmuren, die in de huidige onafgewerkte staat worden gehouden. Dat belooft wat voor de entree aan de voorzijde waar over niet al te lange tijd mee begonnen gaat worden!

Meehelpen met deze unieke verbouwing nu het nog kan? Er wordt vrijwel dagelijks geklust. Meld je aan door een mail te sturen naar vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl

Reacties zijn gesloten.