Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Regen! Op de nieuwe dakramen…

Vorige maand startte het werk aan het dak, en na weken van zwoegen, tillen, sjouwen, passen en meten zit een groot deel van de dakramen op z’n definitieve plek. Naar schatting hebben onze klussers rond de twee ton (!) aan glas van de begane grond, naar het dak van de zaal en uiteindelijk op z’n plek in het dak geholpen. En het glas ziet er zo chique uit dat het bijna schrikken is…

Behalve glas in het dak wordt ondertussen ook doorgewerkt in de zaal en het theater. De dubbellaagse zwenkdeur op de hoek van de zaal heeft verder vorm gekregen, de deuren in het techniekhok zitten er in en momenteel wordt de ophanging van licht, geluid en isolatieplaten op het plafond uitgemeten. In het theater zit de eerste laag isolatie er in, en is een begin gemaakt aan de elektrische installatie.

Kortom, de kanjers van de klusploeg gaan stug door, en het resultaat daarvan is steeds beter te zien! Ook zin om te helpen met dit unieke bouwproject? Er wordt van dinsdag t/m zaterdag geklust. Meld je aan als vrijwilliger of loop één van deze dagen langs.

Reacties zijn gesloten.